Szállás Foglalás Feltételei

 

A Polgári Törvénykönyv 415.§ és 416.§ rendelkezései és a jelen szerződési feltételekben foglaltak az irányadók.

*

A biztos bérlemény/szálláshely meglétét, a bruttó szállásár/bérleti díj min. 20%-nak, vagy a teljes összeg kifizetésével/utalásával tudjuk csak garantálni.

   *

A teljes szállásárat vagy a foglalót lehet készpénzbe és Bank-számlára kifizetni, de Postai átutalással is lehet feladni, utalni !

Bankszámla szám; BWCN BT. 11749022-20032465


          Posta Cím; ........................................

                    a hivatkozáshoz mindig > név,-érkezési és a távozási nap megjelölését kérjük megadni !

*

A biztos szálláshely érdekében a foglalási-összeget, 
a megrendeléstől számított 2-3 napon belül 
kérjük utalni a megadott Bankszámlára.

*

A fennmaradó szállás-összeget a szálláshelyre való megérkezéskor kell kiegyenlíteni a szálláshely üzemeltetőjének, vagy annak megbízottjának. 

*
Foglalóját és/vagy az előre kifizetett teljes szállásárat/bérleti díjjat elveszti a megrendelő, ha szálláshelyre nem érkezik meg a lefoglalt érkezési napon vagy később sem !

 

 *

Ha az előzetesen lefoglalt szálláshelyre kevesebben érkeznének mint a korábban lefoglalt létszám, akkor is  az eredetileg megállapodott létszám árát kell kifizetni. 

A szálláshelyet a megrendelő/bérlő/, ha a létszámot és ágyszámot előzetesen szóban vagy írásban is lefoglalta, és ha a szobák/ágyak számát/létszámát az érkezési napon, vagy az ott töltött idő alatt módosítja/csökkenti, akkor is a korábban megállapodott bérleti díj marad a mérvadó !

*

Ha a vendég szálláshely bérleményét bármilyen okból a lejárati idő előtt elhagyná, a már kifizetett szállásárat a szállásadónak nem áll módjában visszafizetni szállásbérlőjének !

 

A megrendelő egyben a szállás megrendelésével a fentieket tudomásul veszi !

HÁZIREND *   

 

   A Lakó/Bérlő köteles az ingatlan rendeltetésszerű használatára, valamint köteles saját költségén, a szálláshelyen okozott kárt vagy lopást megtéríteni. Az ingatlant bérlő köteles betartani a  tűzrendészeti, balesetvédelmi előírásokat, valamint a szálláshely házi rendjét. Dohányozni az épületen belül, főleg a szobákban  TILOS ! ..csak az udvaron, teraszon, az arra kijelölt helyen lehet.

..bővebben > ITT


 

*

 


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com