Szállás Foglalás Feltételei

 

A Polgári Törvénykönyv 415.§ és 416.§ rendelkezései és a jelen szerződési feltételekben foglaltak az irányadók.

*

A biztos szálláshely meglétét, a bruttó szállásár 20%-nak befizetésével/utalásával mint foglaló, tudjuk csak garantálni.

   *

A Foglalót lehet Bank-számlára,  a PayPal-re,  -és/vagy Postai átutalással is lehet feladni, utalni !

Bankszámla szám; BWCN BT. 11749022-20032465

Internet > PayPal-cím > link-ITT 

          Posta Cím; ................                    a hivatkozáshoz mindig > név,-érkezési és a távozási nap megjelölését kérjük megadni !

*

A biztos szálláshely érdekében a foglalási-összeget, 
a megrendeléstől számított 2-3 napon belül 
kérjük utalni a megadott Bankszámlára.

*

A fennmaradó szállás-összeget a szálláshelyre való megérkezéskor kell kiegyenlíteni a szálláshely üzemeltetőjének, vagy annak megbízottjának. 

*
Foglalóját elveszti a szállást-megrendelő, ha szálláshelyre nem érkezik meg a lefoglalt érkezési napon, vagy a szállás igényét valamilyen oknál fogva 

előzetesen lemondja !!

 *

Ha az előzetesen lefoglalt szálláshelyre kevesebben érkeznének mint a korábban lefoglalt létszám, akkor is  az eredetileg megállapodott létszám árát kell kifizetni. 

A szálláshelyet a megrendelő/bérlő/, ha a létszámot és ágyszámot előzetesen szóban vagy írásban is lefoglalta, és ha a szobák/ágyak számát/létszámát az érkezési napon, vagy az ott töltött idő alatt módosítja/csökkenti, akkor is a korábban megállapodott  ház, szoba vagy ágy ára marad a mérvadó !

*

Ha a vendég a szálláshelyét bármilyen okból a lejárati idő előtt elhagyná, a már kifizetett szállásárat a szállásadónak nem áll módjában visszafizetni szállásbérlőjének !

 

A megrendelő egyben a szállás megrendelésével a fentieket tudomásul veszi !

HÁZIREND *   

 

   A Lakó/Bérlő köteles az ingatlan rendeltetésszerű használatára, valamint köteles saját költségén, a szálláshelyen okozott kárt vagy lopást megtéríteni. A szállás-bérlő köteles betartani a  tűzrendészeti, balesetvédelmi előírásokat, valamint a szálláshely házi rendjét. Dohányozni az épületen belül, főleg a szobákban  TILOS ! ..csak az udvaron, teraszon, az arra kijelölt helyen lehet.


 

*

 


BWCN > GASTRO & HOLISTIC MUSIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com