Házirend a Szoba Bérléshez

HÁZIREND

*

     A Lakó/Bérlő köteles az ingatlan KÜLSŐ-BELSŐ részeinek rendeltetésszerű használatára, valamint a szálláshelyen okozott kárt SAJÁT KÖLTSÉGÉN megtéríteni. Háziállat nem tartható a szobákban, valamint dohányozni az épületen belül, főleg a szobákban  TILOS ! ..csak az udvaron lehet.

*

A lakószoba és a fürdő alapvető-takarítása a bérlő feladata !       Csere ágyneműt otthonról kell hozni !  Szemét ürítése az udvari kukába/konténerbe kell üriteni.  A  szobai szemetes-zsákot a lakók feladata megvenni.

A kulcsok elvesztése esetén 1.000ft a pótlás !

*

A KÖZMŰVEK/víz,villany, gáz és a hűtőszekrény-fokozata/ KORLÁTLAN HASZNÁLATA NEM MEGENGEDETT ! > Tusolási idő átlag 3-5perc !  Szobahőmérséklet fix. 20-22 fok közé van állítva!

A hűtők hasznos-hűtése télen-nyáron max.3-as fokozaton hűt normálisan. A leolvasztást havonta kell megtenni, az eljegesedés és a felesleges többlet fogyasztás miatt.

*

A fő-bejárati ajtó önműködően bezáródik, de nem árt még ráfordítani a kulcsot is !

A bejárati ajtót Felügyelet nélkül kitámasztva otthagyni TILOS !

*

A mosókonyha a mosógépes mosáson kívül melegítésre, kisebb-főzésre, kávéfőzésre is használható,  használat után a gépek/eszközök tisztítása  KÖTELEZŐ !

*

A szobákban elektromos készüléket fűtésre TILOS használni, továbbá egyéb elektromos készülékeket sem a terhelések miatt !

/ellenkező esetben a bérlemény felmondása lehetséges/

*

A televíziót ha nem nézi senki és távozás esetén is kérjük kikapcsolni !  Ugyanígy a világítást is ! A hűtőszekrényt 2-3 as fokozaton szabad használni, az eljegesedés és a túlfogyasztás miatt, -és így hűt a leghatékonyabban !

Az albérleti-szerződés felmondási ideje 30nap mindkét fél részéről !

*

EGÉSZ-NAPOS /24 órás/ CSENDKORLÁTOZÁS VAN a SZOBÁKBAN és FOLYOSÓN IS, TEKINTETTEL AZOKRA, AKIKNEK NAPPAL KELL ALUDNIA !

*


BWCN > GASTRO & HOLISTIC MUSIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com